Alberirsa, Irsay Károly u. 1. - Telefon/fax: +36 53/370-670

Háztartásvegyipari termékek

Megjelenítés:
Listázás:
Rendezés:
Cal-Mag vízkő stop
Környezetbarát vízlágyító folyadék, az automata mosógépek vízkőlerakódásának megakadályozására, és a mosás minőségének javítására. Egy olyan kiváló tulajdonságokkal rendelkező új készítményre hívjuk fel a figyelmét, melynek használatáva..
1,000 Ft
Nettó ár: 1,000 Ft
CHEMOCID penészgátló és gombaölő adalék
CHEMOCID nagy hatású penészgátló adalék! mészhez, festékhez, tapétaragasztóhoz, fugázó anyaghoz! Felhasználható: élelmiszeripari üzemekben, egészségügyi intézményekben, gyermekek tartózkodási helyén is! Alkalmazása: Festékhez: 1 l Chemocid 24 l festékhez, vagy mészhez keverve. A víz..
0 Ft
Nettó ár: 0 Ft
Salétrom kivirágzás és cementfátyol eltávolító
Nem lesz többé gondja, a salétrom kivirágzásokkal, a felesleges cementfátyol maradékokkal, ha nagy hatású készítményünket alkalmazza!   Ez a készítmény alkalmas a különböző helyeken (csőtörések nyomán, szigetelési hiányosságok, nyirkos tégla stb.) megjelenő salétrom kivirágzások megszüntet&eac..
1,500 Ft 1,350 Ft
Nettó ár: 1,350 Ft
Schimmel stop penészölőszer Extra hatóanyag tartalom!
A penész azonnali megszüntetésére, a foltok elhalványítására! A szer alkalmas a penészgombák, mohák, algák azonnali elpusztítására. A készítményt hígítás nélkül kell a penészes felületre permetezni, oly módon, hogy a szer ne csurogjon meg (kb.:1dl/m²). Rövid idő elteltével a penész elhal, a folt ..
1,200 Ft 1,100 Ft
Nettó ár: 1,100 Ft
Sirkő- és emlékműtisztító
Segít a természetes, vagy mesterséges alapanyagú szabadtér síremlékek, szobrok, műemlékek megtisztitásában. A kijuttatás után fellazítja a szennyeződéseket, melyek bő vizes lemosással eltávolíthatók. A különböző természetes, vagy mesterséges ásványi anyagból készült szabadtéri műemlékek, s&i..
1,500 Ft 1,250 Ft
Nettó ár: 1,250 Ft
Copyright © 2017. Damisol Kft. - Minden jog fenntartva.