Alberirsa, Irsay Károly u. 1. - Telefon/fax: +36 53/370-670
Salétrom kivirágzás és cementfátyol eltávolító

Salétrom kivirágzás és cementfátyol eltávolító

Nem lesz többé gondja, a salétrom kivirágzásokkal, a felesleges cementfátyol maradékokkal, ha nagy hatású készítményünket alkalmazza!
 

Ez a készítmény alkalmas a különböző helyeken (csőtörések nyomán, szigetelési hiányosságok, nyirkos tégla stb.) megjelenő salétrom kivirágzások megszüntetésére, valamint a nem kívánatos cementfátyol eltávolítására.

A salétromtól megtisztított felületet be kell permetezni a szerrel, melyből 1 dl/m² mennyiséget kell a felületre szórni. A pezsgés megszűnése, -ami a kémiai hatás jele - után a kezelt területet le kell mosni, vagy erősen nedves ruhával letörölni. Az erősen salétromos felületet többször kell kezelni.

A felesleges cementfátyollal borított felületek csak egyszerűen le kell permetezni és a pezsgés megszűnése után nedves ruhával áttörölni a felületet.

 

 

 

SALÉTROM KIVIRÁGZÁS ELTÁVOLÍTÓ
HASZNÁLATI UTASÍTÁS

 

Ez a készítmény alkalmas a különböző helyeken megjelenő salétrom kivirágzás megszüntetésére, valamint a nem kívánatos cementfátyol eltávolítására.

Alkalmazásának módja:
Salétrom kivirágzás megszüntetésénél a salétromos felületet először meg kell tisztítani a kivirágzott salétromtól. Valamilyen módon le kell söpörni róla a kivirágzást. A megtisztított felületet be kell permetezni a vegyszerrel, melyből 1 dl/m² mennyiséget kell az első menetben a felületre szórni. A kiszórás után a felületen enyhe pezsgés tapasztalható, mely a kémiai reakció jele. A pezsgés megszűnte után a felületet le kell mosni, vagy erősen nedves ruhával áttörölni. Amikor a kezelt felület már megszáradt újbóli kezelési próbát kell végezni a szerrel. Amennyiben még pezsgés tapasztalható a kezelést meg kell ismételni, mert a nagy mértékű a salétromosságot a szer egyszeri kiszórással nem tudta közömbösíteni.

Cementfátyol eltávolítása:
A nem kívánatos cement maradék csempékről, és egyéb helyekről a szerrel kiválóan eltávolítható. A kezelendő felületet be kell permetezni a szerrel, amely erős pezsgés közben feloldja a vékony cementréteget. Szükség esetén a kezelést vastagabb cementréteg esetén többször meg kell ismételni. A kezelés befejezése után a felületet le kell mosni.

A szer alkalmazása során- mivel erősen savas az anyag- védőszemüveg és gumikesztyű alkalmazása kötelező! 

A szert más anyaggal keverni tilos!

A tárolás gyermekektől gondosan elzárva sötét, irritatív hűvös, de fagymentes helyen történjen!

 

Gyártó: DAMISOL® KFT
2730 Albertirsa Irsay Károly u. 1
Tel/fax.: 53/370 670.
Honlap: www.damisol.hu
E-mail:damisol@t-online.hu

Készlet információ: kapható
1,500 Ft 1,350 Ft
-+
Termékeinket megvásárolhatja

Termékeinket megvásárolhatja albertirsai székhelyünkön, (2730 Albertirsa, Irsay K. u. 1. Hétfőtől-péntekig 8-12 és 13-15 óra között) továbbá üzletkötőinknél, valamint nagy- és kisereskedőknél.

Székhelyünkön ki tudjuk szolgálni egyedi igényeit kis mennyiségben is. Szakértő tanácsadással is állunk az Ön rendelkezésére.

Copyright © 2017. Damisol Kft. - Minden jog fenntartva.