Alberirsa, Irsay Károly u. 1. - Telefon/fax: +36 53/370-670
Cal-Mag vízkő stop

Cal-Mag vízkő stop

Környezetbarát vízlágyító folyadék, az automata mosógépek vízkőlerakódásának megakadályozására, és a mosás minőségének javítására.

Egy olyan kiváló tulajdonságokkal rendelkező új készítményre hívjuk fel a figyelmét, melynek használatával nő a mosógépek élettartama, ugyanakkor csökkenthető a mosószer felhasználás is, és a mosás minősége mégis is javul.

A Cal-Mag, melynek hatóanyaga az új, szabadalommal védett glycinol (CAS:5835-28-9), igen előnyös tulajdonságokkal rendelkezik. Teljesen veszélytelen a felhasználóra, ugyanis egyáltalában nem mérgező! Emellett védi a környezetet is, mert biológiailag teljesen lebomló! Nem károsítja az élő szervezeteket, és nem szennyezi a vizeket és a talajt sem.

Alkalmazása igen gazdaságos! Egy mosáshoz közepes vízkeménység esetén 1 adagoló kupakkal kell felhasználni. Az adagoló kupak térfogata csak 40 ml, így az 1,5 literes kiszerelés közel 40 mosáshoz elegendő! Kemény víz esetén 50%-kal kell növelni a Cal-Mag mennyiségét, igen kemény víz esetén, pedig meg kell duplázni a vízlágyító anyag mennyiségét. A hagyományos keverőtárcsás mosógépekben is kiválóan alkalmazható!


A Cal-Mag védi a ruhák színeit, így azok sokáig megőrzik eredeti színeiket.
Segíti a mosószerekben lévő fehérítő hatóanyagok hatását, így a fehér ruhák még fehérebbek lesznek.

 

A Cal-Mag használatával nemcsak a mosógépe él tovább…

 

Gyártó: DAMISOL® Kft.
2730 Albertirsa, Irsay Károly u. 1. 
Tel/fax:. 53/370 670
E-mail: damisol@t-online.hu
Honlap: www.damisol.hu

Készlet információ: kapható
1,000 Ft

A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

-+
Termékeinket megvásárolhatja

Termékeinket megvásárolhatja albertirsai székhelyünkön, (2730 Albertirsa, Irsay K. u. 1. Hétfőtől-péntekig 8-12 és 13-15 óra között) továbbá üzletkötőinknél, valamint nagy- és kisereskedőknél.

Székhelyünkön ki tudjuk szolgálni egyedi igényeit kis mennyiségben is. Szakértő tanácsadással is állunk az Ön rendelkezésére.

Copyright © 2017. Damisol Kft. - Minden jog fenntartva.